Београд слави Новака Ђоковића и његов највећи успех

Нема коментара Share:

08.03.2021.
Председник Скупштине града Никола Никодијевић, заменик градоначелника Горан Весић, градска секретарка за спорт и омладину Драгана Белојевић и в.д. секретара за урбанизам и грађевинске послове Бојана Радаковић примили су нашег прослављеног тенисера Новака Ђоковића у Старом двору поводом тога што је од данас тенисер са највише недеља проведених на челу ATP листе, укупно 311.

Тим поводом вечерас су на фасади Старог двора приказани Новакови успеси, његови најбољи потези, победе и освајање титула.

Весић је овом приликом истакао да им је велика част и задовољство да их вечерас у Скупштини града посети Новак Ђоковић.

– Њему у част организовали смо прославу поводом тога што је данас званично постао најбољи тенисер свих времена. Направили смо пројекцију на фасади Старог двора. Наши најзначајнији објекти, мостови и фонтане осветљени су у боји заставе Србије. На билбордима су поруке захвалности Новаку. Када смо то организовали нисмо знали да је Новак у Београду. Позвао ме је јуче и рекао да би могао да дође у Скупштину града. Све нас је пријатно изненадио, а испред Старог двора је била права еуфорија. Хвала му, још једном је показао колико је велики и колико воли свој Београд – рекао је Весић.

Новак Ђоковић захвалио је свима на овој предивној прослави у његову част и истакао да Београд мора да се доживи да би се волео.

Извор: www.beograd.rs

Претходна вест

Никодијевић: Београд у Новакову част

Следећа вест

Весић: Осамнаест година Београдског фестивала игре

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *