Радојичић: Трећина пунолетних Београђана је вакцинисана – изузетан резултат

Нема коментара Share:

04.04.2021.
Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић изјавио је да је веома задовољан начином на који протиче процес масовне имунизације становништва. Kако је нагласио, на данашњи дан, у Београду, имамо трећину вакцинисаних грађана.

– Трећина пунолетних Београђана је вакцинисана, тачније око 33 одсто становника Београда. Ово је изузетан резултат и поносан сам на све који учествују како у организацији процеса масовне имунизације тако и на грађане који разумеју значај вакцинисања и одазвали су се у великм броју – рекао је Радојичић.

Градоначелник је нагласио да благи пад броја заражених још увек не растерећује болничке капацитете и да још увек морамо бити веома опрезни и стриктни у придржавању мера које су на снази.

– Разумем грађане којима и најмањи позитиван показатељ може значити сигнал за опуштање, али апелујем да останемо дисциплиновани. Стално имам на уму своје колеге лекаре и све оне који су најизложенији ризику заражавања, али и све жртве ове пандемије. Пре свега, позивам грађане да наставе да се вакцинишу, да одржимо ову добру динамику. Такође апелијем да и након вакцинисања поштујемо мере, да будемо солидарни и уједињени у овој борби – истакао је градоначелник.  

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић: Ускоро 25 одсто ревакцинисаних у Београду

Следећа вест

Весић: Добар одзив Рома, следеће недеље нови „талас“ вакцинације

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *