Наградни фото конкурс Туристичке организације Београда

Нема коментара Share:

29.04.2021.
Туристичка организација Београда организује наградни фото конкурс за одабир најлепших фотографија наше престонице у мају под називом ,,Београд кроз објектив”. У потрази за најлепшим фотографијама Београда могу учествовати сви заљубљеници у наш град који од 1. до 31. маја пошаљу слику омиљеног места, пејзажа или локалитета на имејл beogradkrozbjektiv@gmail.com. Инспирација може бити атмосфера нашег града, посета знаменитостима, омиљени кутак, панорама, „скривено место” у Београду, уживање у шетњи, храни, или некој градској активности.

По завршетку конкурса, тридесет одабраних фотографија биће изложено на једној од атрактивних локација у Београду, на изложби која ће додатно промовисати амбијент, атмосферу и лепоту нашег града, архитектуру, споменике или пак детаље овековечене објективом фотоапарата. Ауторе победничких фотографија очекују вредне награде међу којима су викенд за две особе, ваучери у београдским хотелима и спа центрима, различити туристички обиласци и програми, поклон пакети, курсеви фотографије, лет хеликоптером и бројне друге награде.

Пропозиције, услови учешћа и више информација о фото конкурсу се налазе на сајту Туристичке организације Београда на линку:

https://tob.rs/rs/news/nagradni-foto-konkurs-beograd-kroz-objektiv
Претходна вест

Одборници донели неколико планских аката

Следећа вест

Јавно-приватно партнерство за финансирање саобраћајне сигнализације у зонама школа приградских општина

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *