Светски дан заштите животне средине обележен акцијом уређења дечијег вртића „Долорес”

Нема коментара Share:

04.06.2021.
Уочи Светског дана заштите животне средине, Градска општина Раковица и ЈП „Пословни центар Раковица” организовали су акцију уређења вртића „Долорес”, саопштавају из ове градске општине.

У дворишту вртића сређена је и офарбана љуљашка, реконструисани су возић за игру и летњиковац, постављене нове клупе а префарбане су и бетонске површине. 

Директорка ЈП „Пословни центар Раковица” Душица Стојковић и члан Већа ГО Раковица Снежана Предојевић су уз помоћ девојчица засадиле цвеће, док су се дечаци определили да се опробају у фарбању, у чему им је помогао члан Већа Београда Филип Марјановић. 

Малишани су се током уређења дворишта забавили, а вртић је засијао новим сјајем. Саднице цвећа, као и боју за фарбање обезбедило је ЈП „Пословни центар Раковица” .

Светски дан заштите животне средине обележава се широм планете сваког 5. јуна разним активностима, а ове године носи слоган „Време је за природу”. Кроз ову акцију, уз забаву и игру, деца су научила како да се опходе према природи и како да је чувају.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Београд наставља да унапређује положај особа са инвалидитетом

Следећа вест

Весић: Слогани Белефа „Београд живи” и „Нови почетак” значе нови живот за Београд

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *