Делови Звездаре и Земуна у четвртак без воде

Нема коментара Share:

16.06.2021.
Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Звездара, у четвртак, 17. јуна, од 8.30 до 18 сати без воде ће бити потрошачи у улицама Партизанској, Николе Груловића, Народног фронта, Жикиној, Бекереловој, Раде Кондића, Двадесетог октобра, Сретена Вукосављевића, као и потрошачи у насељу Кленак, саопштавају из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Истога дана, због превезивања новоположеног цевовода на водоводној мрежи на општини Земун, од 9 до 22 сата без воде ће остати и потрошачи у Теодора Херцла, Првомајској (од Теодора Херцла до Горњоградске), Др Недељка Ерцеговца, Ђорђа Пантелића, Златиборској, Милана Узелца и Романијској улици. Потрошачи у насељу Горњи град имаће умањен притисак воде.

Из „Водовода” апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе док ће за најнужније потребе за пијаћом водом бити обезбеђене ауто-цистерне.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

„Паркинг сервис“ раскрчио пут ватрогасцима

Следећа вест

Измена рада линије 312

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *