„Паркинг сервис“ раскрчио пут ватрогасцима

Нема коментара Share:

21.06.2021.
Захваљујући брзој интервенцији „Паркинг сервиса”, чије су дизалице правовремено реаговале, ватрогасци су успели да приђу згради у Улици Радоја Домановића 19 и започну гашење пожара, саопштено је из овог предузећа. 

Како се наводи, након дојаве пожара на Звездари, ватрогасне екипе су веома брзо стигле на лице места, али нису могле да приђу згради чије је поткровље захватила ватрена стихија. Неколико непрописно паркираних возила на прилазу згради испречило се колима ватрогасне службе. Оперативни центар Скупштине града одмах је реаговао и по хитном поступку обавестио „Паркинг сервис”, чије су дизалице уклониле паркирана возила која су ометала акцију ватрогасаца.

– Желео бих да похвалим брзу интервенцију ватрогасне бригаде која свакодневно пожртвовано спасава људске животе и имовину. Сарадња са Градом Београдом и свим хитним службама је одлична, а то се види баш у оваквим ситуацијама. Апелујем на грађане да своја возила прописно паркирају, да не би долазило до оваквих тренутака када су минути веома важни, јер нечији живот виси о концу – рекао је директор ЈКП „Паркинг сервис” Андрија Чупковић. 

„Паркинг сервис” је са Оперативним центром Скупштине града у сталном контакту и истог тренутка се одазива позивима хитних служби које траже помоћ дизалица овог београдског комуналног предузећа.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Измена режима рада појединих трамвајских линија

Следећа вест

Делови Звездаре и Земуна у четвртак без воде

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *