Радојичић: Цистерне са водом и данас на градским улицама, све 193 јавне чесме у функцији

Нема коментара Share:

14.07.2021.
У Београду имамо 193 јавне чесме на којима се Београђани могу освежити, а поставили смо и цистерне са водом на најпрометнија места како би суграђанима олакшали ове вреле дане, рекао је градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић за ТВ Прва.

– У граду је 4.000 радника градских комуналних предузећа и сви они се труде да, у својим областима рада, омогуће да живот у Београду нормално функционише. Цистерну са водом поставили смо испред Ургентног центра Србије у ужем градском језгру, а још осам постављено је у приградским насељима, и надам се да ће оне ублажити осећај тропских температура – казао је градоначелник Радојичић.

Говорећи о ситуацији са пандемијом, Радојичић је истакао да нас сасвим сигурно очекује и четврти талас.

– Вакцинација је једини начин борбе и на састанцима Кризног штаба разговарамо о томе како да амортизујемо тај четврти талас и да он буде што блажи. Морамо такође и анализирати разлоге због којих се један број људи не вакцинише и покушати да подигнемо свест и утичемо нарочито на младе људе да се вакцинишу. Њихови разлози се крећу од страха преко необавештености и неизвесности до разних теорија завере и зато морамо јасно објашњавати људима зашто је важно вакцинисати се на време – казао је Радојичић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Брaнкoв мoст и Moст нa Aди вечерас у бојама турске заставе

Следећа вест

Потрошачи у Батајници без потрошне топле воде у недељу од 8 до 14 часова

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *