Градоначелник Радојичић: У рукама сам држао олимпијске медаље

Нема коментара Share:

03.08.2021.
Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојић данас се у здању Старог двора сусрео се с освајачима олимпијсих медаља за Србију, и то са Милицом Мандић, Тијаном Богдановић, Дамиром Микецом, као и тренером наших таеквондисткиња Драганом Јовићем Галетом.

– Сусрети с врсним спортистима су увек нешто посебено. Пред њиховом посвећеношћу, упорношћу и патриотизмом човек остаје без речи. Ово што су Милица, Тијана и Дамир учинили за Србију заувек ће остати уписано у анале светског и српског спорта – рекао је Радојичић.

Градоначелник је нагласио да су Град и он лично спремни да нашим спортистима изађу у сусрет за све што им је потребно, како би се њихови спортови омасовили и како бисмо што више деце привукли овим спортовима, који можда још увек нису толико популарни. Додао је и да резултати који наши спортисти остварују у таеквонду и стреличарству заиста говоре да те спортове треба неговати и улагати у будуће српске репрезентативце.

– Мислим да сам један од ретких људи који је имао прилику да у рукама држи златну, сребрну и бронзану олимпијску медаљу. Хвала још једном нашим сјајним олимпијцима на храбрим и срчаним борбама за Србију и на медаљама које су освојили. Желим им много среће и да Србији донесу још много медаља – закључио је градоначелник Радојичић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Градоначелник Зоран Радојичић у посети једном од највећих и најпосећенијих београдских излетишта

Следећа вест

Градоначелник Радојичић на завршној вечери 53. Грочанских свечаности: Гроцка, српска Тоскана

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *