Промена режима рада линија јавног превоза током извођења радова у Улици цара Николаја II

Нема коментара Share:

14.04.2022.
Током извођења радова на изградњи топловодног прикључка у Улици цара Николаја II, у висини кућног броја 1, од 16. априла до 18. априла доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз.

Радови ће се изводити по фазама и то:

Фаза 1 – Радови подразумевају заузеће десне и средње саобраћајне траке Улице цара Николаја II у дужини од око 50 метара, непосредно после зоне раскрснице са Чубурском улицом гледано у смеру ка Црвеном крсту; 

Фаза 2 – Радови подразумевају заузеће леве и средње саобраћајне траке Улице цара Николаја II у дужини од око 50 метара, непосредно после зоне раскрснице са Чубурском улицом гледано у смеру ка Црвеном крсту. 

Током извођења обе фазе радова, Улица цара Николаја II биће претворена у једносмерну на делу од зоне раскрснице са Чубурском улицом до зоне раскрснице са Улицом Максима Горког, па ће возила са линија јавног превоза саобраћати на следећи начин: 

– тролејбуске линије 19, 22 и 29 биће привремено укинуте; 

– локалне аутобуске линије 22А и 29А биће привремено успостављене од Трга Славија до периферних терминуса; 

– привремено ће бити успостављена тролејбуска линија 22Л на релацији Студентски трг – Трг Славија;

– возила са линија 83, Е1 и 29Н и привремених локалних линија 21А, 22А и 29А, уместо улицама Макензијевом и Цара Николаја II, саобраћаће у смеру ка Тргу Славија улицама: Цара Николаја II, Максима Горког, Крунском, Баба Вишњином, Његошевом, Курсулином, Макензијевом и Тргом Славија, док ће у супротном смеру саобраћати редовном трасом.

Возила ће на измењеном делу трасе користити постојећа, као и привремено стајалиште у Улици цара Николаја II код броја 31, у смеру ка Тргу Славија, наводи се у саопштењу. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Уклањање нелегалног прикључка у насељу Дражањ у Гроцкој

Следећа вест

Без воде делови општине Вождовац

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *