Делови Палилуле и Новог Београда у четвртак без воде

Нема коментара Share:

07.02.2023.
Стављање у функцију новоположеног цевовода на општини Палилула проузроковаће престанак водоснабдевања појединих делова ове општине у четвртак, 9. фебруара, саопштено је из ЈКП-a „Београдски водовод и канализација”.

Због поменутих радова у четвртак, од 8 сати до поноћи, без воде ће остати потрошачи у улицама Ивана Милутиновића, парна страна (од Ваљевског одреда до Петра Драпшина), Косовској, Марка Орешковића, 7. јула, Личкој, Народног фронта и околним улицама.

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Нови Београд, у четвртак, од 8.30 до 18 сати без воде ће остати потрошачи у Улици сурчински пут (од Зографске до Александра Вуча).

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђена је ауто-цистерна, а „Водовод” апелује на потрошаче да припреме неопходне залихе воде за пиће и основне потребе.

За додатне информације потрошачи могу да се обрате Контакт центру ЈКП-а „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Радови на водоводној мрежи

Следећа вест

Градоначелник Шапић: Град преузима контролу и наплату карата у јавном превозу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *