Салон аутомобила на Сајму од 22. до 28. марта

Нема коментара Share:

10.02.2023.
Интензивне припреме за 55. Међународни салон аутомобила, најстарији и најрепрезентативнији регионални догађај у сектору аутомобилске индустрије, који ће на „Београдском сајму” бити одржан од 22. до 28. марта, у току су и обећавају још један успешан ауто-мото хепенинг светског формата. Већ традиционални пратилац аутомобилских приредби на сајму, 15. Међународни сајам мотоцикала, квадова, скутера и опреме „Мотопешн” одржава се у исто време и на истом месту, што гарантује атрактиван сајамски догађај.

Пред посетиоцима ће се наћи репрезентативна понуда свих видова друмског саобраћаја, аутомобилске и пратеће индустрије, лаких доставних возила и гаражно-сервисне опреме, али и понуда банака, лизинг компанија и осигуравајућих друштава, који ће потенцијалним купцима помоћи да своје дилеме у вези са избором и куповином новог возила или неке од додатних услуга разреше на најбољи могући начин.

Реагујући на интересовање посетилаца, излагачи у сектору пратеће аутомобилске индустрије, гаражно-сервисне опреме и резервних делова, такође најављују посебне и атрактивне промоције како стандардне и универзалне опреме тако и компатибилне и пратеће опреме за еколошки напредна возила, значајан избор пуњача за електрична возила, те соларних модула за примену у ауто-индустрији и друге одговарајуће инфраструктуре.

Заљубљеницима у аутомобиле и мотоцикле, али и оном стручнијем делу гостију и јавности, већ је познато да их током ове јединствене ауто-мото манифестације на „Београдском сајму” очекује и широк спектар додатних информативних, едукативно-образовних, забавних, такмичарских и наградних садржаја, међу којима је избор „аутомобила године” у различитим категоријама. 

Стратешки партнери манифестације су Српска асоцијација увозника возила и делова, Удружење произвођача друмских возила Србије и генерални спонзор компанија ДДОР осигурање Нови Сад. 

Радно време Сајма аутомобила и сајма „Мотопешн” биће од 10 до 20 часова. Цена појединачне улазнице 450 динара, групне 350, а за организоване посете студената и ђака 250 динара. Цена паркинга у кругу Сајма је 150 динара по сату, максимално 750 динара по дану.

Фото: sajam.rs

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Уплата првог квартала годишњег пореза на имовину за 2023. годину

Следећа вест

Мобилна експозитура Банке „Поштанска штедионица” на пијаци „Видиковац”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *