Промена рада линија током радова у Кумодрашкој

Нема коментара Share:
Промена рада линија током радова у Кумодрашкој

12.07.2023.
Током извођења 3. фазе радова на инсталацији топловода у Кумодрашкој улици (на делу од Дарвинове до Краљевачке улице), од 13. јула, од 9 часова до 15. августа доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, саопштавају из Секретаријата за јавни превоз.

Радови подразумевају заузеће обе коловозне траке Кумодрашке улице на делу од зоне раскрснице са Улицом Динка Туцаковића (Зларинска) до зоне раскрснице са Краљевачком улицом, због чега се мења  режим рада линија јавног превоза на следећи начин: 

– возила на линијама 18 и 39 ће се кретати у оба смера трасом: Војводе Степе – Љубе Вучковића – Динка Туцаковића – Кумодрашка и даље редовним трасама; 

– возила на линијама 25 и 25П ће се кретати у оба смера трасом: Крушевачка – Мишка Јовановића – Пекa Павловића – Заплањска – Дарвинова – Браће Јерковић и даље редовним трасама.

На измењеном делу трасе, возила јавног превоза ће користити сва постојећа стајалишта. Возила са линија 18 и 39 у смеру према Аутокоманди користиће и привремено стајалиште „Дарвинова 1” у Улици Динка Туцаковића (Зларинска), пет метара испред пешачког прелаза који се налази у зони раскрснице са Улицом Милке Гргуров (у висини кућног броја 2а).

Извор текста и фотографије:

Претходна вест

Церак у среду без воде

Следећа вест

Промена режима рада линија јавног превоза током радова у Улици Максима Горког

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *