Почиње продаја улазница за 57. Битеф

Нема коментара Share:

24.08.2023.
Овогодишње издање Битефа, 57. по реду, биће одржано од 3. до 10. октобра у Београду, а у главном програму публику очекују девет представа. 

Под слоганом „Снаго не пристај да будеш нечија”, публика ће бити у прилици да у главном програму погледа представе које стижу из Немачке, Литваније, Мађарске, Шведске, Грчке, Буркине Фасо, Белгије и Србије.

Битеф фестивал и колектив „Кишобран” организују 30. августа од 19 часова велико летње дружење у Удружењу СПРАТ, под називом Битеф & Кишобран After Work matine, којим ће се означити почетак продаје улазница за овогодишње издање фетивала.

Карте по промотивној цени моћи ће да се купе на After Work matine-у који Битеф и „Кишобран” организују 30. августа у бару СПРАТ (Цетињска 15) са почетком у 19 часова. Тог дана улазнице ће моћи да се купе са посебним попустом од 20 одсто. Улаз на матине је слободан, а осим промотивне продаје улазница, посетиоце бара СПРАТ у Цетињској улици очекују и бројна изненађења, попут упознавања са фестивалским тимом од ког ће из прве руке добити препоруке за 57. Битеф. Након тога, онлајн продаја улазница са поменутим попустом од 20 процената трајаће све до 10. септембра у 23.59 часова. После тог датума, улазнице ће на сајту фестивала моћи да се купе са попустом од 10 одсто. Из ове организације обавештавају да ће од 11. септембра улазнице моћи да се купе и на благајни Битефа, по редовним ценама. 

Од 11. до 30. септембра, радно време благајне биће од 11 до 15 часова свим данима, осим недељом, док ће од 2. до 10. октобра благајна радити у истом термину радним данима, али и викендом.

Све додатне информације, како о главном тако и пратећим прогрмима фестивла, могу се пронаћи на званичном сајту фестивала, као и путем друштвених мрежа Фејсбук и Инстаграм.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Шапић отворио спортску халу и новоизграђени Центар за смештај деце и омладине ометене у развоју у Барајеву

Следећа вест

Часови балета за одрасле

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *