Обреновац добио механизацију за обављање комуналне делатности управљања отпадом

Нема коментара Share:

23.11.2023.
Ради унапређења система управљања отпадом и заштите животне средине, Секретаријат за заштиту животне средине Града Београда обезбедио је Градској општина Обреновац неопходну механизацију за обављање комуналне делатности управљања отпадом, саопштено је из овог секретаријата.

Како се наводи, овом механизацијом се унапређује систем сакупљања комуналног отпада на територији Обреновца, као и систем манипулације отпадом од грађења и рушења. Секретаријат је 2023. године спровео процедуру јавне набавке камиона за подизање контејнера за отпад, који представља возило намењено за инсталацију, уклањање и транспорт контејнера за отпад.

Секретаријат је камион предао на коришћење, без накнаде, Општини Обреновац и Јавном комуналном предузећу „Обреновац”, као вршиоцу делатности управљања комуналним отпадом. Ово предузеће користиће камион за подизање контејнера за отпад у обављању своје делатности, а Секретаријат ће у наредном периоду наставити са набавком механизације за сакупљање отпада за ову општину.

Ово је само један од показатеља да Секретаријат за заштиту животне средине – Град Београд, посебну пажњу посвећује унапређењу комуналне делатности на територији града, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

  Следећа вест

Јавно надметање за плутајуће објекте на десној обали Дунава

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *