„Трофеј Београда” у одбојци – 59. Међународни мајски турнир

Нема коментара Share:

24.04.2024.
Одбојкашки савез Београда, под покровитељством Одбојкашког савеза Србије и Секретаријата за спорт и омладину Града Београда, организује традиционалну спортску манифестацију „Трофеј Београда” у одбојци – 59. Међународни мајски турнир, саопштено је из Секретаријата за спорт и омладину.

Турнир се организује у две категорије – кадети/кадеткиње и пионири/пионирке. Право наступа имају играчице рођене 2007. године и млађе (У17), играчице рођене 2009. године и млађе (У15), играчи рођени 2008. године и млађи (У16), као и играчи рођени 2006. године и млађи (У16).

Ове године, уз домаћина – селекције ОС Београда (кадети и кадеткиње, као и пионири и пионирке) учествују екипе из других градова Србије, као и екипе из Хрватске, Словеније, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Македоније и Бугарске. У конкуренцији кадеткиња пријављено је 14 екипа, а код пионирки 12 екипа.

У конкуренцији кадета пријављено је шест екипа, а код пионира осам екипа. Турнир се одржава од 29. априла до 1. маја, а утакмице се играју у ХС „Жарково”, у сали Факултета спорта и физичког васпитања, у Заводу за спорт и медицину спорта, Четвртој београдској гимназији и СЦ „Бањица”. Финалне утакмице, у обе конкуренције, одиграће се у среду, 1. маја, у дворани СЦ-а „Бањица”, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Рекордни број учесника на предстојећем маратону у Београду

Следећа вест

Константин Жујовић из вртића „Бреза” победник 28. Дексико дечјег маратона

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *