Ново игралиште у вртићу „Бубамара”

Нема коментара Share:

11.05.2024.
Малишани који похађају вртић „Бубамара” у Улици браће Крњешевац 6 у Земун Пољу, добили су нове справе за игру и реновирано игралиште захваљујући Градској општини Земун која финансира уређење дворишта вртића у оквиру Предшколске установе „Др Сима Милошевић”, саопштавају из ове градске општине.

 Игралиште површине око 200 квадрата прекривено је тартан плочама, док је приступна стаза поплочана бехатоном. Малишани ће уживати у игри на новом мостићу са тобоганима, гуменим фигурама, мултифункционалном комплексу и у неколико интерактивних панела.

 Поред игралишта постављена је информативна табла са упутствима за коришћење справа за игру, обавештењем да се игралиште редовно одржава, али и које упућује на опрез приликом боравка на игралишту.

 Двориште вртића ће ускоро бити озелењено, постављене нове саднице, клупе за одмор и канте за отпатке.

 У вртићу бораве малишани узраста од три до седам година, који су распоређени у 16 васпитних група. Такође, у објекту бораве и малишани до три године у пет јаслених група.

 Градска општина Земун наставља са реализацијом пројекта уређења дечијих игралишта у земунским насељима, подсећају из ове градске општине.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Представници ОДИХР посетили општину Земун

Следећа вест

Шапић на Свечаној академији поводом Дана сећања на жртве Холокауста: Потребно је да негујемо историју сећања и добре односе јеврејског и српског народа

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *