Мали Звездарци добили бесплатна ауто-седишта за путничка возила

Нема коментара Share:

25.05.2024.
Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић поделио је 340 ауто-седишта за децу, чији су се родитељи пријавили и доставили тражену документацију у складу са jавним позивом, саопштили су данас из те општине. 

Јеремић је истакао да ће бесплатна ауто-седишта допринети да се бебедност деце у саобраћају подигне на виши ниво.

–Градска општина Звездара је једна од ретких општина у земљи која има позитиван природни прираштај и због тога реализујемо већи број акција које су намењене најмлађим Звездарцима. Поред акције у којој поклањамо беби пакете добродошлице најмлађим становницима општине, подела бесплатних ауто-седишта за децу увек привлачи највеће интересовање – навео је Јеремић.

Подсетио је да се ова акција реализује са Агенцијом за безбедност у саобраћају, прецизирајући да је ГО Звездара средствима из буџета општине набавила 280, док је Агенција обезбедила додатних 60 ауто-седишта, наводи се у саопштењу.

–Општина Звездара ће наставити да реализује ову акцију у којој је, током десетак година, неколико хиљада малишана са Звездаре добило бесплатна ауто- седишта – закључио је Јеремић. 

Догађају су, у Спортском центру „Олимп-Звездара” присуствовали вд директора Агенције за безбедност у саобраћају Бранко Стаматовић и начелник Управе саобраћајне полиције Славиша Лакићевић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Шапић: Развој Београда више нико не може да заустави. Председник Вучић отворио нову еру у светским односима

Следећа вест

Шапић обишао реновирану пијацу „Стари Меркатор”: Европски изглед пијаце са гаражом од 50 паркинг-места

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *