Измена режима рада линија јавног превоза у Земун пољу

Нема коментара Share:

14.06.2024.
Током извођења радова на рехабилитацији аутобуске окретнице „Земун поље” у Улици Фрање Крча доћи ће до потпуног затварања окретнице од 17. до 30. јуна, наводе из Секретаријата за јавни превоз.

Због наведених радова, возила са линија јавног превоза промену смера кретања вршиће системом улица.

Возила на линији 708 ће саобраћати улицама: Јурија Ракитина, Томице Поповића, Бертранда Расела, Душана Мађарчића Корчагина, Браће Крњешевац, Јурија Ракитина и даље редовно.

Возила на линијама 704, 704Н, 707 и 709 ће саобраћати улицама: Јурија Ракитина, Браће Крњешевац, Душана Мађарчића Корчагина, Бертранда Расела, Томице Поповића, Јурија Ракитина и даље редовно.

Возила ЈГП-а ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта, с тим што ће возила са линије 708 као полазно/долазно стајалиште користити стајалиште „Фрање Крча” у Улици Душана Мађарчића Корчагина (број стајалишта је 1888), а возила са линија бр. 704, 704Н, 707 и 709 ће као полазно/долазно стајалиште користити стајалиште „Фрање Крча” у Улици Бертранда Расела (број стајалишта је 2195), наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Промена јавног превоза због измештања реке Пештан

Следећа вест

Измена режима рада линија јавног превоза током манифестације „Дани породице 2024 – Породични бициклистички дани у Београду”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *