Промена јавног превоза због измештања реке Пештан

Нема коментара Share:

14.06.2024.
Током извођења радова на измештању реке Пештан, од 15. јуна 2024. до 21. фебруара 2028. године, доћи ће до промена у раду линија јавног превоза. Радови подразумевају затварање општинског пута 312 (Лазаревац–Бурово–Зеоке), због чега ће возила јавног превоза саобраћати измењеним трасама, најављено је из Секретаријата за јавни превоз.

Линија 171 (Лазаревац–Бурово–Зеоке) ће саобраћати на скраћеној траси до новоизграђене привремене окретнице која се налази у Улици Стефана Немање, око 700 метара од центра Бурова према Зеокама, непосредно испред зоне радова.

Линија 173 (Лазаревац–Рудовци–Стрмово–Барошевац) ће саобраћати улицама Стефана Немање, Вељка Влаховића и даље преко Шопића и Завода до насеља Зеоке и даље редовном трасом.

Возила са поменутих линија ће користити постојећа, а линија 173 и новоуспостављена привремена стајалишта.

У смеру према Барошевцу: „Лазаревац – рампа 1” – стајалиште се успоставља у Улици Вељка Влаховића, 35 метара испред зоне раскрснице са улицама Јанка Стајчића и Николе Вујачића.

У смеру према Лазаревцу: „Лазаревац – рампа 1” – стајалиште се успоставља у Улици Вељка Влаховића, на позицији ЕД стуба који се налази око 60 метара после зоне раскрснице са улицама Јанка Стајчића и Николе Вујачића; „Његошева” – стајалиште се успоставља у Улици Вељка Влаховића, на позицији око 25 метара после пешачког прелаза у зони раскрснице са Његошевом улицом.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Због радова у Летићевој улици у Раковици промењен режим јавног превоза

Следећа вест

Измена режима рада линија јавног превоза у Земун пољу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *