Измена режима јавног превоза

Нема коментара Share:

20.03.2021.
Током извођења радова на демонтажи крана за потребе градилишта у Рузвелтовој улици, од данас до 21. марта доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, најављено је из Секретаријата за јавни превоз.

Радови се изводе на десној страни коловоза у Рузвелтовој улици (смер ка Улици краљице Марије), на делу од зоне раскрснице са Улицом кнеза Данила до објекта са кућним бројем 17, због чега ће доћи до заузећа десне коловозне траке и трамвајске баштице у истом смеру, па ће се саобраћај одвијати двосмерно преосталом ширином коловоза.

Током извођења радова, важиће режим рада линија јавног превоза: трамвајска линија 3 и даље не саобраћа, трамвајска линија 12 ће саобраћати на скраћеној траси од Ташмајдана до Бановог брда и носиће ознаку 12Л.

Привремено се измешта стајалиште „Далматинска” за линије јавног превоза 25, 25П, 27, 32, 65, 66 и 74 – смер према Улици краљице Марије испред објекта са кућним бројем 13, oко 50 метара после зоне раскрснице са Дражићевом улицом, односно смер према Омладинском стадиону око 50 метара испред постојеће позиције.

Током извођења радова на редовном одржавању у Булевару Николе Тесле, на делу од Улице 22. октобра до Улица маршала Толбухина, од данас до 28. марта доћи ће до промена у раду линија јавног превоза.

Током извођења радова затвара се десна коловозна трака у смеру према граду, док ће се супротном страном саобраћај одвијати двосмерно.

Привремено се укидају стајалиште „Карађорђев трг” и „Џона Кенедија” у смеру према граду, док се истовремено успоставља привремено стајалиште „Маршала Толбухина” на позицији око 50 метара након обележеног пешачког прелаза у зони раскрснице са Улицом маршала Толбухина.

Током извођења радова на редовном одржавању у Улици Љубице Луковић, на делу од Северног булевара до Волгине улице, од 23. марта од 9 часова до 31. марта доћи ће до промена у траси линије јавног превоза 65.

Током извођења наведених радова, мења се режим рада линије 65 на следећи начин: возила са линија 65 ће уместо од терминуса „Звездара 2” саобраћати према Новом бежанијском гробљу од терминуса „Омладински стадион” и користиће ознаку 65Л. Привремено се успоставља минибус линија 65Л1 која ће у оба смера саобраћати на релацији – Омладински стадион, кружни ток код Богословије, Драгослава Срејовића, Волгина до окретнице „Звездара 2”.

Возила ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Редовно испирање водоводне мреже на општини Палилула

Следећа вест

Град Београд уз грађане Миријева – тражи се решење за вишедеценијски проблем са канализацијом

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *