Бесплатни спортски садржаји за све узрасте у Раковици

Нема коментара Share:

12.05.2021.
Градска општина Раковица и Спортски центар „Лукић” настављају са бесплатним спортским садржајима за све узрасте, саопштено је из ове општине. За малишане Раковице организована је бесплатна школица спорта, док су за старије суграђане организовани бесплатни тренинзи рекреативног бокса и кик-бокса, као и бесплатни тренинзи тае-боа.

Пријаве за наведене садржаје трају до 16. маја или до попуне места. Све пријаве треба слати на имејл-адресу: sportskicentarlukic@gmail.com. У пријави обавезно навести име и презиме, годину рођења, адресу, контакт телефон и активност за коју се полазник пријављује.

Бесплатни спортски садржаји биће организовани од 18. маја до 15. јуна у сали Спортског центра „Лукић”, у Улици видиковачки венац 82а. Број места је ограничен.

Бесплатна школица спорта за малишане биће организована од 18. маја до 15. јуна. Право пријаве имају деца са пребивалиштем на територији градске општине Раковица и која имају урађен спортски лекарски преглед не старији од шест месеци. Школица спорта намењена је деци узраста од три до седам година. Тренинзи ће се одржавати уторком и четвртком од 18 часова у сали спортског центра. За одрасле, бесплатни тренинзи биће такође организовани од 18. маја до 15. јуна, а право пријаве имају грађани са пребивалиштем на територији градске општине Раковица и који имају урађен спортски лекарски преглед не старији од шест месеци. Термини одржавања тренинга: уторком и четвртком од 20 часова и суботом од 14 часова у сали Спортског центра „Лукић”.

Бесплатни тренинзи тае-боа биће организовани од 18. маја до 15. јуна, а право пријаве имају грађани са пребивалиштем на територији градске општине Раковица, старији од 12 година, који имају урађен спортски лекарски преглед не старији од шест месеци. Термини одржавања тренинга су уторком и четвртком од 19 часова и суботом по договору, у сали у Улици видиковачки венац 82а.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Без воде поједини потрошачи у Гроцкој

Следећа вест

Весић обишао мобилни пункт за вакцинацију у Гроцкој

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *