Представа „Љубав је као чоколада” у Дадову

Нема коментара Share:

25.05.2021.
На сцени Омладинског позоришта „Дадов” у четвртак, 27. маја, од 18 часова одржаће се 260. премијера са представом „Љубав је чоколада”.

Представа је сачињена од више кратких прича које прате животе двадесетогодишњака који су заточеници својих светова, сатканих од различитих жеља, снова и циљева. Они се надају љубави, желе љубав, сањају о љубави, али њихови животи нису заустављени да би чекали да им се љубав деси. „Љубав је као чоколада” је мелодрама о генерацијском проблему, о миленијалској самодовољности, као и погубној метиљавости која произилази управо из ње. Прича о генерацији која жели да воли и да буде вољена, али посрће у покушајима да то оствари.

Играју: Никола Брун, Филип Папрић, Јана Мартинов, Лазар Ненадовић, Миа Јовановић, Никола Радуловић, Огњен Иванов, Оља Николић и Влада Папрић.

Режију представе потписује Предраг Стојменовић, доцент на Катедри за глуму Академије уметности у Београда и некадашњи уметнички директор Дадова.

Костиме за представу урадила је Катарина Грчић Николић, сценографију Сашко Крстев, а кореографију Мирко Кнежевић. Као драматург на представи радила је Вања Шевић.

Премијера ће бити одржана у складу са свим препорученим епидемиолошким мерама. Репризе ће се одржати 1, 2. и 3. јуна у 18 часова.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Прекид у испоруци топлотне енергије на подручју „Церак”

Следећа вест

Градоначелник Радојичић: Инвестиције из Поволжја стижу у Београд

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *