Измена режима рада појединих трамвајских линија

Нема коментара Share:

25.06.2021.
Због радова на замени трамвајске скретнице, које ће изводити ОЈ „Електрограђевинска оператива” ГСП „Београд”, у Булевару краља Александра од суботе, 26. јуна у 00.30 часова, до 28. јуна у 3.30 часова, мења се режим рада појединих линија јавног превоза. 

У суботу и недељу целодневно се укидају трамвајскe линијe 5, 6 и 14, а трамваји на линији 7 саобраћаће на релацији Омладински стадион – Блок 45, са ознаком 7Л, наведено је у саопштењу из овог предузећа. Трамвајска линија 10 се појачава.

На релацији Вуков споменик – Устаничка успоставља се аутобуска линија 6А. Траса линије 6А је следећа: Вуков споменик – Краљице Марије – Булевар краља Александра – терминус „Устаничка”. Возила ће вршити промену смера кретања на следећи начин: Булевар краља Александра – Рузвелтова – Краљице Марије. 

Долазно-полазно стајалиште за линију 6А (код Вуковог споменика) је у Улици краљице Марије, заједно са линијама 32, 66 и ЕКО1. Привремено се укида стајалиште „Вуков споменик /Булевар краља Александра/”, у оба смера, за трамвајске линије  5, 6, 7 и 14. Возила са линије 6А саобраћаће трамвајском баштицом и користиће постојећа трамвајска стајалишта дуж трасе.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић: Завршена реконструкција и пуштени у саобраћај Саве Машковића, Црнотравска и кружни ток на Бањици

Следећа вест

„Паркинг сервис“ раскрчио пут ватрогасцима

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *