Међународни сајам туризма од 23. до 26. фебруара

Нема коментара Share:

09.02.2023.
Међународни сајам туризма и Међународни сајам хотелско-угоститељске опреме Хорека–Опрема биће одржани од 23. до 26. фебруара на Београдском сајму, под слоганом „Кад је одмор није тешко”, а Кина ће бити партнер манифестације, саопштено је из „Београдског сајма”.

Премијерно ће се ове године на сајму представити Алжир, Бурунди, Камерун, Обала Слоноваче, Габон, Екваторијална Гвинеја и Намибија. Овогодишња традиционална туристичка смотра целог региона Југоисточне Европе и других делова света – 44. Међународни сајам туризма и 18. Међународни сајам хотелско-угоститељске опреме Хорека–Опрема, биће прилика да се уз помоћ и велику подршку Министарства за туризам и омладину унапреди туристичка размена.

Као посебан догађај на Сајму туризма планиран је и сусрет са представницима из Кине у координацији са Привредном комором Србије. Посетиоце сајма и ове године у халама 1, 1А и 4 Београдског сајма очекује разноврсна туристичка понуда и велики број популарних светских дестинација. На сајму ће учествовати најзначајније туристичке агенције, удружења и организације, хотели, туристички центри, транспортне компаније и међународни тур-оператори. Најомиљеније дестинације као што су Турска, Грчка, Црна Гора, Тунис, Бугарска, Словенија, Босна и Херцеговина, Хрватска, Кипар и Северна Македонија биће представљене и ове године, као и прошлогодишњи учесници – острвске дестинације Малдиви, Сао Томе и Принципе.

Србија ће своје туристичке адуте представити у Хали 4 Београдског сајма аутентичним наступима Туристичке организације Србије, Туристичке организације Београда, као и учешћем многобројних локалних и регионалних туристичких организација из свих делова Србије.

Као и до сада, паралелно са Сајмом туризма, на Београдском сајму ће се одвијати и 18. Међународни сајам хотелско-угоститељске опреме Хорека–Опрема, који ће приказати најсавременију опрему за хотелске и угоститељске објекте. Посетиоци сајма могу очекивати понуде „сити брејк”, одмор и опоравак у бањама, спа-викенде на планинама, еко и активни туризам, конгресна дешавања, целодневна дешавања, презентације, промоције, дегустације специјалитета и укуса.

Радно време Сајма туризма и Сајма хотелско-угоститељске опреме је од четвртка, 23. фебруара, до суботе, 25. фебруара, од 10 до 19 часова, а у недељу, 26. фебруара, од 10 до 18 часова. Цена појединачне улазнице је 450 динара, групне (минимум осам особа) 300, а пословне улазнице са пакетом погодности 3.000 динара. Цена паркинга по сату је 200 динара.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Мобилна експозитура Банке „Поштанска штедионица” на пијаци „Видиковац”

Следећа вест

ТОБ на сајму туризма у Турској

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *