Шапић одржао састанак са представницима компаније „Yandex Go”

Нема коментара Share:

13.06.2023.
Градоначелник Александар Шапић одржао је данас у Старом двору састанак са представницима компаније „Yandex Go”, а главна тема разговора била је развој и унапређење транспортне инфраструктуре у Београду.

На састанку је било речи о сарадњи Града Београда и ове компаније, чиме би се додатно повећала ефикасност и одрживост урбане мобилности у граду.

Представници компаније „Yandex Go” обавестили су градоначелника о плановима за развој њихове такси платформе, као и гео-услуга (мапа) у земљи. Обе стране су потврдиле посвећеност оснаживању сарадње која би унапредила урбанистичка решења и тако побољшала живот грађана Београда.

Представници компаније „Yandex Go” позвали су градоначелника да посети инжењерски центар ове компаније, где може видети технологију и уверити се у све могућности најсавременијих решења и њиховог потенцијалног утицаја на урбани превоз.

Истакнуто је уверење да би сарадња са компанијом „Yandex Go” значајно користила Београду и његовим становницима, постављајући српску престоницу као водећу у иновативном и урбаном развоју.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Нови водовод у Славонској улици у Земуну

Следећа вест

Измена Одлуке о начину плаћања комуналних услуга на територији града Београда

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *