Потписан Споразум о сарадњи између Општине Звездара и Фудбалског савеза Београда

Нема коментара Share:

03.07.2023.
У просторијама Фудбалског савеза Београда данас су председник градске општине Звездара Владан Јеремић и председник Фудбалског савеза Београда Марко Здравковић потписали Споразум о сарадњи између Општине Звездара и Фудбалског савеза Београда, саопштено је из Општине Звездара.

Потписивању споразума присуствовали су Мирослав Лазић, члан Општинског већа Звездаре задужен за спорт Мирослав Лазић и Милош Мирковић, генерални секретар Фудбалског савеза Београда.

Владан Јеремић је истакао да му причињава част и задовољство то што је Општина Звездара прва београдска општина која је са Фудбалским савезом Београда потписала Споразум о сарадњи. Захваљујући овом споразуму биће додатно унапређен развој спорта, посебно фудбала на Звездари.

– Поред унапређења спорта, односно фудбала на Звездари, овај споразум ће, између осталог, допринети организацији додатних едукација младих Звездараца и бољој реализацији заједничких активности Општине и ФС Београда, као и различитих спортских пројеката – рекао је Јеремић и истакао да ће Општина Звездара у наредном периоду определити већа средства за развој спорта, посебно фудбала на Звездари.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Трка на 10 километара у организацији „Београдског маратона” 9. септембра

Следећа вест

Награда „Исидора Секулић” свечано уручена у Кући краља Петра на Сењаку

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *