Радови на водоводној мрежи

Нема коментара Share:

04.07.2023.
Због планираних радова на водоводној мрежи у општини Земун, у четвртак, 6. јула, од 9 до 22 сата без воде ће остати потрошачи у следећим улицама: Стевана Марковића, Карађорђевој, од Стевана Марковића до Данила Медаковића, и Главној, парна страна, од Стевана Марковића до броја 22, најављено је из Јавног комуналног предузећа „Београдски водовод и канализација”.

Такође, у четвртак од 8 до 24 сата, због планираних радова на водоводној мрежи у општини Чукарица, без воде ће остати и потрошачи следећим улицама: Пилота Михаила Петровића, Видиковачки венац, Патријарха Јоаникија, Суседградској, Вељка Рамадановића, Сретена Младеновића Мике, 11. крајишке дивизије, Гочкој, Сердара Јанка Вукотића, Мраковичкој, Опленачкој, Нићифора Нинковића, Миладина Петровића, Милорада Драшковића, Ђује и Драгољуба, Омладинско шеталиште и у околним улицама.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне.

Из овог предузећа апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Сервисном центру Града Београда на број 11-0-11 или на бесплатни број телефона за све позиве из фиксне телефоније 0800-11-00-11, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Скадарлијско џипси вече

Следећа вест

Почела испорука граћевинских пакета избеглим лицима

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *