Промена режима рада линија јавног превоза због радова у Београдској улици

Нема коментара Share:

28.07.2023.
Током радова на демонтажи крана са градилишта стамбено-пословног објекта у Београдској улици, у висини кућног броја 21, на делу између зона раскрсница са Крунском и Његошевом улицом, од 29. до 30. јула доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз. 

Радови подразумевају заузеће дела крајње десне саобраћајне траке Београдске улице, у висини кућног броја 21, у дужини од 24 метра и ширини од три метра, у смеру ка Његошевој, као и искључење струје из трамвајске контактне мреже због чега неће функционисати трамвајски саобраћај.

Током радова, возила јавног превоза ће функционисати на следећи начин: 

– трамваји са линије 2 саобраћаће у оба смера следећим улицама: 27. марта, Краљице Марије, Рузвелтовом, Булеваром краља Александра, Ресавском, Немањином и даље редовном трасом; 

– трамваји са линије 10 ићи ће у оба смера следећим улицама: 27. марта, Краљице Марије, Рузвелтовом, Булеваром краља Александра, Ресавском, Немањином, Тргом Славија, Булеваром ослобођења и даље редовном трасом; 

– трамваји са линије 14 саобраћаће у оба смера Булеваром краља Александра, Ресавском, Немањином, Тргом Славија, Булеваром ослобођења и даље редовном трасом.

На линијама 33 и 48, аутобуси ће саобраћати на редовним трасама.

Извор текста и фотографије: http://www.beograd.rs

Претходна вест

Измена јавног превоза у Булевару краља Александра

Следећа вест

Без воде делови општина Звездара и Чукарица

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *