Без воде делови општина Звездара и Чукарица

Нема коментара Share:

25.07.2023.
Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Звездара, у среду, 26. јула, од 8 до 20 часова без воде ће остати потрошачи у Улици Воје Вељковића и Илинденској (од Руже Јовановић до Воје Вељковића), саопштено је из Јавног комуналног предузећа „Београдски водовод и канализација”.

Такође, због радова на водоводној мрежи на општини Звездара, истог дана од 8 до 24 часа воду неће имати ни потрошачи у Улици Димитрија Туцовића, од Батутове до Учитеља Милоша Јанковића.

Из овог комуналног предузећа су саопштили и то да ће због радова „ЕПС Дистрибуције” Београд и прекида у снабдевању електричном енергијом објекта београдског водоводног система на општини Чукарица, сутра од 8 до 16 часова без воде бити потрошачи у Улици Милије Станојловића у насељу Умка.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне. Из „Водовода” апелују на потрошаче да припреме неопходне залихе воде за пиће и основне потребе.

Све додатне информације потрошачи могу добити у Сервисном центру Града Београда на број телефона 11-0-11 или на бесплатни број 0800-11-00-11 за све позиве из фиксне телефоније, као и на веб-адреси www.bvk.rs.

Извор текста и фотографије: http://www.beograd.rs

Претходна вест

Промена режима рада линија јавног превоза због радова у Београдској улици

Следећа вест

Планирани радови на водоводној мрежи на Звездари и Чукарици

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *