Међународни сајам енергетике и Сајам екологије и заштите животне средине и природних ресурса „Ecofair” на Београдском сајму

Нема коментара Share:

27.11.2023.
Јавно комунално предузеће „Зеленило – Београд” учествује на 18. Међународном сајму енергетике и 19. Међународном сајму екологије и заштите животне средине и природних ресурса – „Ecofair”, који се одржавају од 28. до 30. новембра у Хали 1 „Београдског сајма”.

Изложбени простор „Зеленила – Београд” уређен је тако да укаже на значај садње, промоцију донаторских садњи, али је уједно и позив друштвено-одговорним компанијама да садњом стабала дају допринос заштити животне средине. С друге стране, промоцијом куповине јелки са бусеном за наступајуће празнике указаће се на значај очувања и унапређења животне средине. Други део штанда осмишљен је као промоција биодекорације ентеријера као важног сегмента у уређењу како животног тако и пословног простора.

Грађани који буду посетили штанд ЈКП-а „Зеленило – Београд” моћи ће током трајања сајма да се упознају и са делатностима којима се бави ова фирма, те да по приступачним ценама купе садни материјал и собно цвеће.

Из овог комуналног предузећа позивају заинтересоване суграђане да се придруже сајму, посете штанд „Зеленила”, добију неку нову идеју за свој простор, а у опуштеном и неформалном дружењу са стручњацима реше питања и дилеме у вези са уређењем својих балкона, вртова или ентеријера.

Сајам ће за посетиоце бити отворен од 10 до 17 часова, наводи се у саопштењу ЈКП-а „Зеленило – Београд”.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

  Следећа вест

Шапић: Обнова Трга Николе Пашића и наставак изградње гараже у Влајковићевој улици крећу чим време то дозволи

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *