Делегацији ЕУ у Србији представљено 30 пројеката за које Београд тражи подршку

Нема коментара Share:

10.06.2022.
Град Београд представио је делегацији ЕУ у Србији 30 пројеката за које тражи подршку на састанку који је одржао Горан Весић, заменик градоначелника, са чланом Делегације Европске комисије у Београду задуженим за инфраструктуру Сакисом Ходурасом.

Реч је о реконструкцији Пионирског града, Линијском парку, реконструкцији Музеја града, другој фази фабрике за прераду отпадних вода у Великом селу, фабрици за прераду отпадних вода у Батајници, спортском комплексу у Јужном булевару, пешачко-бициклистичким мостовима (Ада Циганлија – Нови Београд и Земун–Лидо), Прихватилишту за стара лица, три нове бициклистичке стазе…

Весић је на састанку истакао да Град Београд у наредном периоду очекује снажнију подршку Европске уније, како би се наш град још брже развијао. 

– Ми смо стари европски град и наша земља преговара о пуноправном чланству у Европској унији. Захвални смо Унији за сваки евро који уложи у Београд и надамо се да ће та подршка бити снажнија. Зато смо данас званично кандидовали пројекте – рекао је Весић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Обележена годишњица Мајског преврата

Следећа вест

Весић: Топлодалековод Обреновац–Београд смањиће употребу природног гаса за трећину

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *