Награђени вуковци и њихови наставници

Нема коментара Share:

13.07.2023.
Најбољим и најуспешнијим ученицима основних и средњих школа, као и њиховим наставницима, у Свечаној сали Градске општине Земун традиционално су уручене награде за постигнуте резултате.

Дипломе „Вук Караџић” добила су 204 ученика, а „Корнелије Станковић” њих деветнаесторо. Награђени су и ученици који су на међународним и републичким такмичењима освојили прва три места: 265 основаца и 193 средњошколца.

За менторски рад са ученицима, победницима такмичења, награђена су 132 наставника и професора. Својим успешним менторским радом 82 наставника основних и 50 професора средњих школа награђено је признањима којима им заједница указује поштовање на значајном унапређењу образовања.

– Могу да вам захвалим на постигнутим резултатима, да похвалим што сте ове године још успешнији него претходне, да вам пожелим срећу у даљем школовању и да наставите како сте започели. Општина ће са своје стране учинити све да Земун постане још боље место за живот и школовање – рекао је у свом обраћању заменик председника градске општине Земун Жарко Дроњак. Он је најавио отварање истуреног одељења ОШ „Соња Маринковић” за нове ђаке, као и завршетак реконструкције ОШ „Светислав Голубовић Митраљета” у коју ће се ученици вратити 1. септембра.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Интервенције на стаблима услед јаког олујног ветра

Следећа вест

Екипе „Чистоће” и сутра спроводе акцију сузбијања комараца

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *