Измена јавног превоза због трке „Награда Београда 2022” – Меморијал Мирко Бутулија

Нема коментара Share:

04.11.2022.
Током одржавања трке „Награда Београда 2022” – Меморијал Мирко Бутулија на простору код Пословног центра „Ушће”, од суботе, 5. новембра, од поноћи до недеље, 6. новембра, до 21 час доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, најављено је из Секретаријата за јавни превоз.

Возила јавног линијског превоза ће се за време одржавања манифестације кретати измењеном трасом.

Возила са линија 15, 84, 704, 706 и 707 ће се у наведеном периоду, уместо Булеваром Николе Тесле, на делу трасе од Бранковог моста до Улице трешњиног цвета, у оба смера, кретати Булеваром Михаjла Пупина и Улицом трешњиног цвета и даље редовним трасама.

Возила са линија 27Е и 35 ће се, уместо Булеваром Николе Тесле и Улицом ушће, кретати Булеваром Михајла Пупина, улицама Милентија Поповића, Владимира Поповића до терминуса „Нови Београд /Блок 20/”.

Линије јавног превоза 60Л ће у време одржавања манифестације саобраћати у смеру ка окретници „Нови Београд (Топлана)” следећом трасом: – Бранков мост – Милентија Поповића – интерна саобраћајница – Владимира Поповића – Земунски пут – Бродарска и даље редовном трасом, а у повратку возила са ове линије користиће редовну трасу линије 60.

Аутобуси ће користити постојећа стајалишта линија јавног градског превоза на измењеној траси.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Наградна игра за студенте, даваоце крви

Следећа вест

Чукарички етно-сајам од данас до недеље

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *