Град омогућио превоз грађанима до домова здравља

Нема коментара Share:
Град омогућио превоз грађанима до домова здравља

12.03.2021.
Јучерашњом одлуком Градског штаба за ванредне ситуације, слабо покретним и непокретним грађанима омогућен је превоз до домова здравља.

– На јучерашњој седници Градског штаба за ванредне ситуације донели смо одлуку да градска jавна комунална предузећа своја возила ставе на располагање процесу масовне вакцинације наших грађана – рекао је градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић.

Како је градоначелник објаснио, на основу ове одлуке слабије покретни и непокретни грађани моћи ће да дођу до свог дома здравља како би примили вакцину против ковида-19.

– Град од самог почетка организовања масовне вакцинације улаже максималан труд и мобилише све расположиве ресурсе како би овај процес био што ефикаснији – рекао је Радојичић.

Он је додао да су грађани веома одговорни и свесни озбиљности ситуације у којој се налазимо.

– Изузеци имају снажан одјек у јавности. Реч је о мањим групама људи које крше прописане мере и угрожавају све напоре које улажемо у борбу са епидемијом. Верујем да ћемо сви истрајати на путу заједничке борбе, а наша је обавеза да посебно осетљивим групама становништва олакшамо вакцинацију, као и суочавање са бројним ризицима које је донела епидемија – закључио је Радојичић.

Извор: www.beograd.rs

Претходна вест

Припремљено 48 мобилних вакциналних пунктова у Београду

Следећа вест

Весић: Организовано 20 мобилних пунктова за вакцинацију у свим општинама са руралним срединама

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *