„Бициклијада” у недељу

Нема коментара Share:

28.05.2021.
Асоцијација „Спорт за све” Београда, под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину Града Београда, у недељу, 30. маја, организује уз подршку Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије манифестацију „Бициклијада”.

Из овог удружења позивају суграђане да им се придруже у вожњи на  бициклистичкој стази од СПЦ „Милан Гале Мушкатировић” до Купатила „Београд” на Ади Циганлији од 11 до 13 часова, те на тај начин промовишу рекреативну вожњу бицикала.

Уз поштовање свих епидемиолошких мера, учесници ће у мањим групама стартовати са СРЦ „Милан Гале Мушкатировић” од 11 часова.

На старту ће сваки учесник добити број, који ће учествовати у наградној игри („Каприоло” бицикли, ваучери за коришћење програма Градског центра за физичку културу, реквизити за спорт). Циљ ће бити код Купатила „Београд”, где ове године због епидемиолошких мера неће бити забавног програма и окупљања. Агенција за безбедност саобраћаја ће на циљу поделити један број промо-материјала (ретрорефлектујући прслуци и наруквице, светла, звонца и слично), а очекује се учешће око 400 бициклиста.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

„Урбанизација кроз културу” на Платоу Раше Попова

Следећа вест

Вeсић oбишao гeoлoшкe рaдoвe зa прojeкaт првe линиje бeoгрaдскoг мeтрoa

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *