Измена режима трамвајских линија у Улици војводе Степе

Нема коментара Share:

26.08.2021.
Током извођења радова на монтажи трамвајских детектора на контактну мрежу у Улици војводе Степе, од 28. августа, од 1 час до 30. августа, до 3 часа биће измењен режим рада линија јавног превоза, најављено је из Секретаријата за јавни превоз.

За време радова доћи ће до искључења струје из трамвајске контактне мреже, због чега неће функционисати трамвајски саобраћај дуж Улице војводе Степе, па ће важити следећи режим рада линија јавног превоза: трамвајска линија 9 ће саобраћати на релацији Трг ослобођења – Блок 45 и носиће ознаку 9Л, трамвајска линија 10 ће саобраћати на релацији Калемегдан (Доњи град) – Трг ослобођења и носиће ознаку 10Л. Успоставља се привремена аутобуска линија 9А која ће саобраћати на релацији Трг Славија – Бањица 2 следећом трасом: Трг Славија – Булевар ослобођења – Војводе Степе – Бебелова – Баштованска – Паунова – Бањица 2.

С обзиром на то да се од 29. августа у редован саобраћај враћају трамвајске линије дуж Булевара краља Александра, линија 14 ће до краја радова у Улици војводе Степе саобраћати на релацији Трг ослобођења – Устаничка и носиће ознаку 14Л.

Привремена аутобуска линија ће користити сва постојећа стајалишта, као и новоуспостављено „Врачарска 1” у Баштованској улици у висини постојећег трамвајског.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Радојичић: „Тиршова 2” и здравија животна средина су моји најважнији задаци

Следећа вест

Рaдojичић: Бeoгрaд у нaрeднa двa мeсeцa дoбиja пет нoвих вртићa, „Врaчaркo” jeдaн oд нajвeћих

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *