Измене у раду линија јавног превоза

Нема коментара Share:

12.10.2021.
ЈКП „Београдске електране” ће од сутра од 8.30 часова, у оквиру хитне интервенције, изводити радове у Улици Максима Горког (део између Новопазарске и Петроградске улице), због чега ће доћи до затварања предметне деонице, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз.

Возила са линија бр. 25, 25П и 26, као и ноћне 26Н ће у смеру ка Кумодражу и насељу Браће Јерковић саобраћати улицама: Голсвордијевом, Крунском, Трнском, Милешевском, Цара Николаја II, Максима Горког и даље редовном трасом.

У смеру ка граду саобраћаће улицама Максима Горког, Цара Николаја II, Макензијевом, Курсулином, Крунском, Трнском, Милешевском, Синђелићевом и даље редовном трасом.

За ову прилику биће омогућено лево скретање за возила јавног превоза из Улице Максима Горког у Цара Николаја II, те из Улице цара Николаја II у Улицу Максима Горког.

Привремено се успостављају стајалишта за смер ка Кумодражу и насељу Браће Јерковић – у Милешевској улици испред објекта са кућним бројем 14, око 30 метара после пешачког прелаза у зони раскрснице са Синђелићевом улицом, а за смер ка граду – у Синђелићевој улици испред објекта „Макси”, око 20 метара после пешачког прелаза у зони раскрснице са Милешевском улицом.

Очекује се да радови трају два до три дана.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Обезбеђени сви услови за одржавање јавне седнице o Нaцрту плaнa гeнeрaлнe рeгулaциje шинских систeмa

Следећа вест

Градоначелник Радојичић: Морамо разговарати о темама које су важне за све наше грађане

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *