Весић: Београд помаже Марији и Лазару чији су чланови породице преминули од короне

Нема коментара Share:

16.11.2021.
Заменик градоначелника Београда Горан Весић објавио је на свом Фејсбук профилу да ће Град Београд обезбедити помоћ Марији и Лазару чији су чланови породице преминули од вируса корона.

– Погодила ме је вест да су наши суграђани Марија и Лазар изгубили деку који је четврти члан њихове породице кога је однела корона. Марија и Лазар су сада сами, а њихова породица смо ми, Београђанке и Београђани – наводи се у објави.

Према његовим речима, Градска општина Земун обезбедила је јуче помоћ за Марију и Лазара, а Градски центар за социјални рад спровешће све законом предвиђене поступке, од добијања старатељства за Марију до обезбеђивања једнократне и сваке друге континуиране помоћи која им припада.

– Наредних дана састаћу се са Маријом и Лазаром којима ће Град обезбедити и додатну помоћ преко Фондације за децу и младе Београда. Град Београд ће помагати Марији и Лазару како би имали нормално одрастање као и сви други млади људи у нашем граду. Сада смо ми породица Марији и Лазару. Они никада неће бити сами – наводи се у објави Горана Весића.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић: Београд се спрема за празнике, новогодишња расвета ће засветлети 1. децембра

Следећа вест

Обнова травњака у Радничкој улици на Чукарици

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *