„Трофеј Београда” у ватерполу

Нема коментара Share:

18.11.2021.
„Трофеј Београда” у ватерполу за 2021. годину биће одржан 19. и 20. новембра у спортским центрима „Пинки” и „Никола Тесла” у Обреновцу кроз квалификационе рунде, док је финални део заказан за 4. и 5. децембар. Учествоваће укупно 11 пионирских екипа које су подељене у две групе – група А игра на базену Спортског центра „Пинки” и група Б на базену Спортског центра „Никола Тесла” у Обреновцу. 

Такмичење у Спортском центру „Пинки” почиње у петак, 19. новембра, а у Спортском центру  „Никола Тесла” у Обреновцу у суботу, 20. новембра. Обе групе завршавају квалификациони део 28. новембра, саопштили су из Секретаријата за спорт и омладину. 

Због епидемиолошке ситуације, ове сезоне неће бити иностраних екипа, а од домаћих у групи А учествују ватерполо клубови: „НБГ 11. април”, „Сингидунум”, „Партизан 2”, „Стари град”, „Земун”, док ће у групи Б играти „Партизан 1”, ТЕНТ, Београд, „Црвена звезда”, „Кошутњак”. 

Најбоље две екипе из сваке групе пласираће се на завршни турнир који је на програму 4. и 5. децембра. „Трофеј Београда” у ватерполу је организован под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину Града Београда, који је обезбедио неопходна финансијска средства, пехаре и медаље за најбоље учеснике.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

„Трофеј Београда” у шаху

Следећа вест

Трофеј Београда у ритмичкој гимнастици

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *