Екипе „Београдски водовод и канализација” због блокада не могу да отклоне кварове

Нема коментара Share:

04.12.2021.
ЈКП „Београдски водовод и канализација” упутило је извињење свим потрошачима на Новом Београду, Земуну, Сурчину, деловима Цукарице, Раковице, Вождовца и Борче који су тренутно без воде или осећају умањен притисак воде.

Како се наводи у саопштењу овог предузећа, екипе су тренутно немоћне јер не могу да изађу на терен, приђу предметним локацијама са механизацијом и отклоне кварове који су довели до прекида у водоснабдевању, јер су путеви, мостови и друге саобраћајнице у главном граду блокиране и непроходне. Све док блокаде трају, водоснабдевање на овим локацијама ће бити у прекиду или ће потрошачи имати умањен притисак воде.

Контакт центар ЈКП „Београдски водовод и канализација“ тренутно бележи повећан број пријава забринутих и узнемирених грађана, а чинимо све да се јавимо на сваки позив и разјаснимо зашто тренутно нисмо у могућности да, као и увек, у најкраћем року санирамо сваки квар.

Извињавамо се потрошачима на нелагодности и молимо их за разумевање због новонастале ситуације. Изражавамо наду да ће улице Београда ускоро поново бити проходне како би наше екипе могле да дођу до локација са кваровима и приступе санацији како би сви поторшачи имали уредно водоснабдевање, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Напади на возаче ГСП „Београд”

Следећа вест

„Градска чистоћа” се извињава Београђанима због неиспражњених контејнера

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *