Акција „Рециклирај за чистији Савски венац”

Нема коментара Share:

14.03.2022.
Градска општина Савски венац, у сарадњи са предузећем „Градска чистоћа”, и ове године покренула је акцију под називом „Рециклирај за чистији Савски венац”. Ова акција има за циљ да се правилним одлагањем отпада допринесе лепшој и еколошки здравијој животној средини, саопштено је из ове градске општине. 

Пријава је почела данас, а грађани који желе да се прикључе акцији „Рециклирај за чистији Савски венац” могу се пријавити за преузимање еко-кеса попуњавањем пријавног формулара на сајту Градске општине Савски венац или позивом на број телефона 011/2061-759, сваког радног дана од 8 до 15 часова, најкасније до 25. марта.

У пријави потребно је да грађани наведу своје личне податке – име и презиме, број телефона, адресу и број становања и „идент” број са уплатнице „Инфостана”, и да одаберу локацију за преузимање.

Након остварене пријаве, домаћинства која се прикључе овој акцији могу подићи бесплатан пакет еко-кеса (у које ће одлагати само рециклиран отпад, и то пет, мет, тетра пак и папирни отпад) од 29. марта до 1. априла, од 7.30 до 15.30. часова, у канцеларијама некадашњих месних заједница на следећим локацијама: Александра Костића 15, Васе Пелагића 54, Динарска 14, Поп Лукина 17 и Стјепана Филиповића 28а.

Корисници еко-кеса, запремине 120 литара, дужни су да попуњену мешовитим рециклабилним отпадом кесу изнесу сваког четвртка до 22 часа и да је оставе у најближи контејнер.

Учешћем у овој акцији на рачуну „Инфостана” суграђани могу остварити попуст од 20 одсто на ставку изношења отпада, наводи се саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

„Путујућа изложба рукотворина” на пијаци Земун

Следећа вест

Од сутра нова организација рада линија јавног превоза путника у зони Железничке станице „Београд-центар“

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *