Градоначелник Шапић обишао место квара на магистралном водоводу и позвао на одговорност

Нема коментара Share:

14.07.2022.
Градоначелник Београда Александар Шапић обишао је место квара на магистралном водоводу, који се јутрос десио у Улици Краљице Марије. Он је том приликом подсетио да је деоница, која обухвата неколико великих саобраћајница од Рузвелтове до Зоолошког врта, реконструисана скоро три године, с пробијањем рока од годину дана. 

– Колико сам као и сваки грађанин тада из медија добијао информацију било је да се рок пробија због додатних радова на инсталацијама, управо да се не би десило ово што се данас десило. Долазимо у ситуацију да већ трећи, четврти пут пуца највећа водоводна цев јер очигледно није промењена, азбестна је и стара педесет, шездесет година. Велико је питање шта ће бити у периоду испред нас и да ли ће наставити да пуца и на другим местима. Иако није било трагичних последица, дошао сам да се извиним људима јер управо због оваквих ствари људи су незадовољни – истакао је Шапић. 

Градоначелник је навео да буду ли се овакве ситуације и убудуће дешавале, одговорност ће морати да сноси надлежно јавно комунално предузеће и извођач радова.  

– Не може више да нико није крив за овакве ствари – нагласио је Шапић. 

Градоначелник је додао и да ће екипе БВК-а покушати да што пре санирају квар на магистралном водоводу у Улици Краљице Марије. 

Заједно са градоначелником, радове је обишао и помоћник градоначелника Цвијо Бабић, задужен за координацију рада комуналних предузећа.

НАПОМЕНА: Изјаву градоначелника Александра Шапића можете преузети кликом на линк:

https://wetransfer.com/downloads/8f392ca7d5322c49f0421c2d5f93b0cc20220714120154/d2db93d7524ffe591edd708edac02aa720220714120154/375c86
Претходна вест

Градоначелник Шапић разговарао са амбасадором САД Кристофером Хилом

Следећа вест

Бранков мост у бојама француске тробојке

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.