Радови на мрежи ЈКП „Београдски водовод и канализација”

Нема коментара Share:

29.07.2022.
Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Гроцка, у понедељак 1. августа од 8.30 до 18 сати, без воде ће остати потрошачи у Улици војводе Степе Степановића (од Улице 29. новембра до Улице војводе Степе Степановића број 40), саопштавају из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Из овог градског предузећа наглашавају да почиње и реконструкција водоводне мреже у Молеровој улици на Врачару, од Макензијеве до улица Коче Капетана и Његошеве.

Током 35 дана трајања радова на замени водоводне мреже, у делу Молерове улице, од раскрснице са Макензијевом до раскрснице са Његошевом, биће привремено обустављен саобраћај. Секретаријат за саобраћај издао је делимично Решење за постављање привремене саобраћајне сигнализације у овом делу улице, за затварање саобраћаја, заузеће и ископ делова коловоза, тротоара и паркинг места. Радови се изводе у склопу реконструкције за блок улица Коче Капетана и Молерова.

Такође, од 1. августа у 9 сати до 30. августа изводиће се радови на санацији дефекта на канализационој мрежи у Балканској улици на општини Савски венац.

За време трајања радова Балканска улица ће бити затворена за саобраћај од Немањине до улице Адмирала Гепрата.  Линије јавног градског превоза измештене су по Сагласности Секретаријата за јавни превоз.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Градоначелник Шапић: Рад на унапређењу сарадње и пријатељства румунског и српског народа

Следећа вест

Промењен режим рада линија јавног превоза током снимања серије „Јужни ветар”

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.