Промењен режим рада линија јавног превоза због Међународног сајма вина „Винска визија Отвореног Балкана”

Нема коментара Share:

02.09.2022.
Поводом одржавања концерта у оквиру Међународног сајма вина „Винска визија Отвореног Балкана”, на простору код ПЦ „Ушће”, доћи ће до промена у раду линија јавног превоза 3. и 4. септембра, од 19 до 3 часа, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз.

Возила јавног превоза ће се за време одржавања манифестације кретати измењеном трасом, и то:

– возила јавног превоза са линија 15, 84, 704, 706 и 707 ће се у оба смера, уместо Булеваром Николе Тесле, на делу трасе од Бранковог моста до Улице трешњиног цвета, кретати Булеваром Михајла Пупина и Улицом трешњиног цвета, а даље редовним трасама;

– возила са линија 27Е и 35 ће се у оба смера, уместо Булеваром Николе Тесле и Улицом ушће, кретати Булеваром Михајла Пупина, улицама Милентија Поповића и Владимира Поповића до терминуса „Нови Београд (Блок 20)”.

У време одржавања манифестације, возила на линији 60Л ће саобраћати следећом трасом:

– у смеру ка окретници „Нови Београд (Топлана)”: Бранков мост – Милентија Поповића – интерна саобраћајница – Владимира Поповића – Земунски пут – Бродарска и даље редовном трасом;

– у супротном смеру возила са ове линије користиће редовну трасу линије 60, односно саобраћаће улицама Сајмиште, Бранков мост и даље редовном траом. 

Аутобуси ће користити постојећа стајалишта линија јавног превоза на измењеној траси.

Из овог секретаријата су такође саопштили да ће због санације дефекта на канализационој мрежи у Улици Олге Јовичић, у насељу Котеж, од понедељка, 5. септембра, од 8.30 часова до 12. септембра бити затворена Улица Олге Јовичић, на делу између улица Сутјеска блок и Кајухове, као и промењена траса линије 43.

У складу с тим, возила са линије 43 ће саобраћати улицама Глинских жртава 1941. године (стари назив Хрватска улица), Славка Колара, Олге Јовичић и даље редовно ка граду.

На измењеном делу трасе успостављају се привремена стајалишта:

– „Славка Колара 1” у Улици Славка Колара, испред кућног броја 2 (прекопута продајног објекта „Макси”);

– „Котеж 1” у Улици Олге Јовичић, на позицији ЕД стуба испред кућног броја 14, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Без воде потрошачи у улицама Молеровој и Његошевој на општини Врачар

Следећа вест

Измена режима рада линија јавног превоза

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *