Подељени бесплатни новогодишњи пакетићи деци Савског венца

Нема коментара Share:

01.01.2023.
Новогодишња манифестација „Парк отвореног срца” у организацији Општине Савски венац окупила је данас велики број деце која су са својим родитељима, бакама и декама уживала у правој празничној чаролији на платоу испред Музеја Југославије.

Председник Скупштине општине Савски венац Страхиња Кукић поздравио је суграђане и пожелео срећну и успешну Нову годину и том приликом истакао задовољство што се манифестација традиционално шесту годину одржава и што је из године у годину све већи број посетилаца.

– Општина Савски венац брине о потребама деце, те је и ове године нашим најмлађима обезбедила бесплатне пакетиће са жељом да им овај дан буде испуњен осмехом и радошћу – поручио је Кукић. 

Затим је уследила подела бесплатних новогодишњих пакетића за децу, сликање са Дeда Мразом и богат културно-забавни програм. Осим позоришне представе, наступа дечјег хора, музичких анимација, наступила су деца из Предшколске установе „Савски венац”, а малишани су уживали уз мађионичара и незаобилазног Предрага Вуковића Пеђолина. Током трајања програма кроз публику су шетали кловнови и маскоте који су се дружили и сликали са децом.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Председник општине обишао радове у Првомајској

Следећа вест

Почеле пријаве за бесплатне новогодишње пакетиће за децу са Савског венца

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *