Сајам трчања у организацији „Београдског маратона” од 20. до 22. априла

Нема коментара Share:

30.03.2023.
У сусрет 36. Београдском маратону, а као саставни део манифестације биће организован тродневни Сајам трчања под називом „Running EXPO Belgrade marathon – It’s running time”, саопштили су организатори.

Тркачки сајам, како се наводи, биће одржан од 20. до 22. априла у Хали 5 Београдског сајма.

„Running EXPO Belgrade marathon – It’s running time” уједно представља и први контакт тркача са манифестацијом и место где учесници маратона преузимају своје стартне пакете. Овај сајам ће тркачима и фитнес ентузијастима и посетиоцима пружити све информације о „Београдском маратону”, као и осталим догађајима у његовој организацији, а учешће су потврдили и највећи маратони из региона, истиче се у саопштењу организатора.

Према њиховим речима, посетиоци ће имати могућност увида у најновију спортску опрему, суплементацију, али и све остале услуге које нуде дугогодишњи партнери „Београдског маратона”. Јавне тренинге ће организовати Савез за фитнес и рекреацију Србије свакога дана од 18 до 20 часова, а посетиоце очекују панели, забавни програми и други јавни наступи који ће се одржавати на главној бини током три дана трајања сајма, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

„Трофеј Београда” у синхроном пливању за викенд

Следећа вест

Међународни турнир у џуду

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *