ТОБ на 24. Међународном сајму туризма у Нишу

Нема коментара Share:

30.03.2023.
Туристичка организација Београда oд 30. марта до 1. априла представља и промовише туристичку понуду наше престонице за домаће госте у Спортском центру „Чаир” у Нишу, где се одржава 24. Међународни сајам туризма, који већ дуги низ година окупља актере туристичке привреде из Ниша, из Србије, али и целог региона, саопштавају из ТОБ-а.

– Сајам у Нишу је увек први када говоримо о заједничкој сарадњи са организацијама из земље и региона на тржиштима која су блиска региону Србије. И ове године са Туристичком организацијом Ниша имаћемо више заједничких наступа – рекао је директор Туристичке организације Београда Миодраг Поповић и додао да ово сјајна прилика да представимо понуду за домаће госте.

Након свечаног отварања сајма, Урош Кандић, државни секретар у Министарству трговине, туризма и услуге Републике Србије, посетио је штанд Београда.

Туристичка организација Београда представиће на сајму туристичку понуду наше престонице у овој сезони, као и календар догађаја: концерте, фестивале, културне и спортске догађаје будући да су манифестације један од највећих мотивационих фактора за долазак домаћих гостију у Београд. Такође, посетиоцима ће бити представљени и актуелни туристички програми за обилазак града, гастрономска понуда и смештајни капацитети.

На Сајму туризма и активног одмора у Нишу, сваке године је присутно све више излагача, што разним субјектима из области туризма и угоститељства омогућава размену идеја, успостављање нових контаката, стварање услова за нове пословне пројекте и потенцијалну сарадњу. Организатор сајма је Туристичка организација Ниша, под покровитељством Града Ниша.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Завршено сређивање пијаце „Стари Меркатор”

Следећа вест

Почело наткривање пијаце „Борча”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *