Измене на линијама превоза током радова у Француској улици и Булевару деспота Стефана

Нема коментара Share:

31.03.2023.
Током извођења радова у Француској улици доћи ће до промена у раду линија јавног превоза од вечерас, од 21 сат до 03. априла у четири сата ујутру, саопштили су из Секретаријата за јавни превоз. 

Аутобуске линије 24, 26 и 26Н ће у смеру према Дорћолу саобраћати улицама Трг Републике, кроз терминус „Трг Републке“, Булевар деспота Стефана, Џорџа Вашингтона, Цара Душана и даље редовним трасама. У супротном смеру ће саобраћати улицама Цара Душана, Џорџа Вашингтона, Булевар деспота Стефана, Браће Југовића, Француска, Трг републике и даље редовним трасама. 

Аутобуске линије 37 и 44 ће у смеру према Дорћолу саобраћати улицама Трг Републике, кроз терминус „Трг Републке“, Булевар деспота Стефана, Џорџа Вашингтона, Цара Душана, Венизелосова и даље редовним трасама, док ће у супротном смеру саобраћати улицама Венизелосова, Цара Душана, Џорџа Вашингтона, Булевар деспота Стефана, Браће Југовића, Француска, Трг републике и даље редовним трасама. 

Возила ће на измењеном делу траса користити стајалишта „Пијаца Скадарлија“ у оба смера, наводи се у саопштењу. 

Такође, због радова у Булевару деспота Стефана, од 01. до 03. априла, доћи ће до промене у раду линије јавног превоз 58, саопштили су из Секретаријата за јавни превоз. 

Возила са ове линије ће у смеру према терминусу „Панчевачки мост (Железничка станица) саобраћати улицама:  Булевар деспота Стефана, Џорџа Вашингтона, Таковска, Цвијићева и даље редовнoм трасoм, док ће у супротном смеру саобраћати редовно.

Возила ће на измењеном делу трасe користити стајалиштe „Булевар деспота Стефана“ (смеру ка улици Таковска) у улици Џорџа Вашингтона, наводи се у саопштењу. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Житељи Велике Моштанице сутра без воде

Следећа вест

Радови на водоводној мрежи на општинама Звездара и Врачар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *