Измена режима јавног превоза због радова у Улици Вељка Влаховића у Лазаревцу

Нема коментара Share:

05.04.2023.
Током извођења радова на редовном одржавању у Улици Вељка Влаховића у Лазаревцу, на делу од зоне раскрснице са Улицом Јанка Стајчића до зоне раскрснице са Улицом Обрада Радивојевића, доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, најављено је из Секретаријата за јавни превоз.

Радови ће се изводити без саобраћаја од 6. до 25. априла и подразумевају фазу 1 у оквиру које ће се изводити радови на делу од зоне раскрснице са Улицом Јанка Стајчића до зоне раскрснице са Улицом Бранислава Нушића, што ће условити потпуно затварање за саобраћај предметне деонице. Током фазе 2 радови ће се изводити на делу од зоне раскрснице са Улицом Бранислава Нушића до зоне раскрснице са Улицом Обрада Радивојевића и подразумевају потпуно затварање за саобраћај предметне деонице.

За време извођења обе фазе радова, возила са линије 120 ће саобраћати следећом трасом: железничка станица „Лазаревац” – Железничка – Николе Вујачића – Дула Караклајића – Бранка Радичевића – Колубарски трг – АС „Лазаревац” – Колубарски трг – Краља Петра I – Др Ђорђа Ковачевића – Лазаревац (болница) – Др Ђорђа Ковачевића – Краља Петра I – Бранка Радичевића – Дула Караклајића – Николе Вујачића – Железничка – железничка станица „Лазаревац”.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Делови Чукарице и Новог Београда данас без воде

Следећа вест

Делови Барајева у петак без воде

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *