Измена режима и обустава саобраћаја због 36. Београдског маратона

Нема коментара Share:

21.04.2023.
Због одржавања 36. Београдског маратона, 22. и 23. априла доћи ће до измене режима и обуставе саобраћаја на београдским улицама предвиђеним за трасе маратона, као и у улицама на прилазима траса од сутра у 22 часа до недеље у 18 часова, саопштено је из Секретаријата за саобраћај.

Од сутра у 22 сата до недеље у 17 сати биће обустављен саобраћај и уклоњена сва возила која нису у функцији одржавања маратона у улицама: Коларчевој, Теразије, Краља Милана, Трг Николе Пашића према Теразијама, Призренској и Балканској улици (од Призренске до Краљице Наталије).

Саобраћај свих возила биће обустављен 23. априла од поноћи до 11 сати у улицама: Дечанској (од Нушићеве до Трга Николе Пашића), Трг Николе Пашића, у Булевару краља Александра (од Кнеза Милоша до Београдске улице), Драгослaва Јовановића, Влајковићевој (од Косовске до Дечанске), Светозара Марковића (од Немањине до Булевара краља Александра), Десанке Максимовић и Ресавској улици (од Крунске до Булевара краља Александра).

У недељу, 23. априла, од 7 до 15 сати биће обустављен саобраћај и уклоњена сва возила која нису у функцији одржавања маратона у Улици краљице Наталије.

Такође у недељу, од 8 до 10.30 биће обустављен саобраћај у Таковској (од Светогорске до Кнеза Милоша) и Улици кнеза Милоша (од Таковске до Немањине улице).

Улица кнеза Милоша, на делу од Булевара краља Александра до Адмирала Гепрата (смер ка Немањиној), остаје затворена за саобраћај до 17 сати.

На дан одржавања маратона, од 8.30 до 15 сати долазиће до измене режима саобраћаја и обуставе саобраћаја на трасама маратона, полумаратона, трке на 10 километара и трке задовољства, као и на свим прилазима трасама у Булевару краља Александра, Београдској, на Славији, Немањиној, Балканској, Гаврила Принципа, Поп Лукиној, Бранковом мосту, Булевару Михајла Пупина, Булевару Николе Тесле, Џона Кенедија, Булевару уметности, Булевару Милутина Миланковића, Антифашистичке борбе, Мосту на Ади, Милентија Поповића, Карађорђевом тргу, Карађорђевој, Главној, Бежанијској, Тошином бунару, Париске комуне, Булевару маршала Толбухина, Отона Жупанчича, Народних хероја, Земунској, Војвођанској, Др Ивана Рибара, Јурија Гагарина (од Булевара Милутина Миланковића до Улице Душана Вукасовића), Душана Вукасовића, Европској (од Душана Вукасовића до Гандијеве), Гандијевој (од Европске до Јурија Гагарина), Омладинских бригада, Ђорђа Станојевића, Булевару Црвене армије и у Улици краљице Наталије.

Измене режима саобраћаја и обуставе саобраћаја вршиће се у складу са динамиком проласка такмичара, наводи се у саопштењу.

Информација са мапама налази се и на сајту Секретаријата за саобраћај http://www.bgsaobracaj.rs/vest/3246/36-beogradski-maraton

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Јавност ће бити благовремено обавештена о свим детаљима новог система јавног превоза

Следећа вест

Бесплатни пакет „вибер-стикера” Београдског маратона

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *